Eleccions al Comité d’empresa del PDI Laboral

Els propers dimecres 26 i dijous 27 d’octubre tindran lloc les eleccions al Comitè d’Empresa del PDI Laboral de la UPC, mitjançant votació electrònica. Al Comitè d’Empresa és on es negocien les condicions laborals del professorat i investigadors/es laborals de la universitat. Sense unes condicions laborals dignes no és possible una universitat i una recerca de qualitat. És per això que la teva participació és clau per tal de donar força negociadora al Comitè. Informa’t de la candidatura de CCOO aquí.

Si vols contactar amb nosaltres, per saber més de les nostres propostes o transmetre’ns les teves inquietuds, ho pots fer en les assemblees virtuals. Les teves aportacions són molt importants!

T’animem a participar a les eleccions i et demanem que ens donis el teu suport.

Share