Tercera trobada D-Recerca Precària

Benvolguts i benvolgudes,

Des de D-Recerca Precària us volem fer arribar la següent convocatòria: aquest divendres 11 de maig al es Espai Jove la Fontana es celebrarà la tercera trobada de la recerca precària. El acte començarà a las 18:30 i finalitzarà cap a las 21:30. Hi haurà una part amb anàlisi de la nostra situació actual, es presentaran algunes entitats convidades relacionades amb el àmbit del doctorants, tallers i més. Finalitzarem amb un refrigeri i una mica de música!

Aprofitem per animar-vos a participar activament en les assemblees locals de D-Recerca Precària. Si no coneixeu ningú al vostre centre o campus feu-nos-ho saber a traves del nostre FacebookTwitter i la nostra web d-recerca.cat   i ens posarem en contacte amb vosaltres!

Ens veiem divendres,

D-Recerca Precària

Share