El 8M, fem vaga general feminista !

El pròxim divendres 8 de Març, CCOO convoquem vaga general feminista de 24 hores a tots els sectors educatius, incloses les universitats. Aquests són sectors clau per avançar en l’erradicació del sexisme i avançar cap a una societat igualitària

Des de principi d’any estan assassinant dones pel fet de ser-ho i s’han produït repetides violacions en grup. Alhora, la bretxa salarial, el sostre de vidre i totes les desigualtats laborals tenen un rostre majoritàriament femení. És una realitat que ve de llarg i que no podem normalitzar en cap cas, al contrari hem de lluitar per transformar-la. És urgent establir una estratègia d’impacte, global i concreta.

A més, encara no s’ha implementat pràcticament cap de les propostes que s’han de desenvolupar en el marc educatiu de la Llei 3/2007 –Llei per a la igualtat efectiva de dones i homes-, ni s’han posat en marxa les mesures del recentment aprovat Pacte d’Estat contra la violència a les dones que obliga a impulsar iniciatives concretes en educació, com tampoc s’ha alliberat el pressupost destinat a desenvolupar-lo.

CCOO fem nostres les reivindicacions del moviment feminista i realitzem una crida a tot el personal de la universitat a fer vaga i secundar la manifestació que sortirà divendres a les 12 hores des de Plaça Urquinaona.

Secció CCOO UPC

Share