Demà 12D vaga !!!

Company, companya,

Els sindicats CCOO i UGT han convocat per demà una vaga general dels més de 250.000 treballadors i treballadores dels serveis públics de la Generalitat de Catalunya i de les universitats públiques. El motiu principal de la convocatòria és l’exigència del retorn abans d’acabar l’any de com a mínim el 10% de la paga de 2013, un calendari de retorn els propers dos anys de les pagues de 2013 i 2014 i de tots els drets sostrets aquests darrers anys.

L’incompliment dels acords signats i de les resolucions aprovades pel Parlament, sumat a la proposta presentada a la darrera reunió de la Mesa General de Negociació dels Empleats Públics de l’Administració de la Generalitat de Catalunya (MEPAGC), representen un autèntic insult i una falta de respecte als treballadors/es de la Generalitat.

A la reunió negociadora d’ahir a la tarda es va acabar novament sense acord.

I això també afecta als treballadors i a les treballadores de les universitats publiques. De fet, tenim molts més motius per anar protestar i per anar a la #Vaga12D. Per que la Generalitat ens va arrabassar molts drets i està ofegant a les universitats:

  • ens va robar la matrícula gratuïta
  • ens va robar els fons d’acció social
  • ens va robar l’ajut fills/es amb discapacitats
  • ens va incrementar l’horari del PAS
  • ha precaritzat i degradat les Plantilles de PAS i de PDI
  • va retallar més del 20% del finançament de les universitats i incrementar els preus

Per tot això, i per la nostra dignitat, el 12 de desembre anem tothom a la #Vaga12D

 

Pots veure els cartells de les diferents manifestacions fent clic aquí.

[https://drive.google.com/drive/folders/156sWJdQZ_RHWLa7dASiFpto-LVtVNecS]

 

Secció Sindical CCOO UPC

Share