Suma’t a la cadena #niCETAniTTIP

La campanya “NO al TTIP” forma part d’una setmana de lluita internacional que té per objectiu la no aprovació del tractat comercial i financer entre la UE i el Canadà (CETA), que es debatrà a la cimera de Luxemburg el pròxim 18 d’octubre. Alhora volem posar el nostre gra de sorra per aturar les negociacions del tractat pel mateix fi amb els EEUU (TTIP). Europa fa una setmana que està de mobilitzacions contra aquests tractats i dissabte volem dir la nostra.

Les negociacions del TTIP i el CETA s’han portat en secret i només la pressió ciutadana ha obligat a la UE a treure-les a la llum. El motiu d’aquest secretisme és que ambdós tractats posen de manera descarada el lucre de les grans multinacionals per sobre dels drets de les persones. Són tractats que amenacen la democràcia.

CCOO creiem en una Europa on la llibertat de les persones, la qüestió mediambiental i les decisions democràtiques dels pobles a decidir el seu futur han de prevaldre sobre els interessos particulars dels grans poders econòmics i financers.

Per aquest motiu som part de la campanya “NO al TTIP” i us animem a sumar-vos a la mobilització #niCETAniTTIP de dissabte 15 d’Octubre del 2016 a Barcelona.

SUMA’T A LA CADENA!

Estarem Tram 1 del Món Educatiu (des del Consolat del Canadà a Pg. de Gràcia).

Inscriu-te en aquesta adreça web: https://goo.gl/aa8VPM

Que no mercadegin amb els nostres drets!

Pels nostres drets laborals i socials!

nottip

Share