Retirada de la pujada de tarifes al transport públic ja!

L’última pujada del transport públic, al gener 2014, ha afectat encara més a la comunitat universitària i a tota la ciutadania en general d’una manera evident. Parlem, per exemple, d’una pujada d’un 5’10% a la T-10 d’1 zona. Aquesta pujada castiga especialment a les classes populars més afectades per la crisi (retallades de sous, de drets, atur, etc.).

Com diuen, una imatge val més que mil paraules:

Per tot plegat la plataforma #StopPujadesTransport va començar al gener un seguit de mobilitzacions que s’han extés pel territori i en el temps. L’objectiu: la retirada de la pujada de tarifes al transport públic.

Desprès de mobilitzacions setmanals descentralitzades, la plataforma convoca ara una manifestació global central. Diferents columnes reivindicatives des dels barris de la ciutat de Barcelona i des de viles i ciutats de Catalunya arribaran a Plaça Sant Jaume de Barcelona. Des de CCOO volem encoratjar-te a que participis a la manifestació de #StopPujadesTransport unint-te a la teva columna més propera o bé anant directament a Plaça Sant Jaume a les 19h.

CCOO recolza el manifest de la plataforma que el pots trobar aquí:  http://stoppujadestransport.blogspot.com.es/p/manifest.html

T’adjuntem el cartell de la manifestació de demà dissabte 15-3-2014 a les 19h a pl. Sant Jaume:

Share