Prioritats X una Catalunya social!

Les organitzacions socials de Catalunya, en la seva àmplia majoria, han engegat una campanya per a la construcció d’una Catalunya que reconegui els drets socials de tots els ciutadans i ciutadanes del nostre país.

Les polítiques de retallades  imposades, fins ara, des del Govern de Catalunya i des del Govern central, no fan sinó agreujar la situació i responen a la clara voluntat política de desmantellar el nostre estat del benestar. Ni han generat ocupació ni han revitalitzat la nostra economia: al contrari, han generat més pobresa i desigualtat.

La creació d’ocupació i la lluita contra l’atur i la precarietat han de ser una prioritat. Per això demanem la retirada de la reforma laboral,  la recuperació dels drets laborals i socials i el suport a les persones que es troben a l’atur i a les que no poden accedir a una feina.

Considerem que una Catalunya amb drets també ha d’apostar clara i fermament per la defensa de la Negociació col·lectiva, per donar suport a les empreses i sectors en crisi i pel desenvolupament  del Marc català de relacions laborals.

Les mesures per sortir de la crisi s’han de construir escoltant la veu de la ciutadania i no sota els dictats dels interessos econòmics d’uns quants. La construcció d’un país  democràtic i amb drets requereix del reforçament de l’estat del benestar i de la garantia de l’accés universal a uns serveis públics de qualitat, i amb equitat.

És per tots aquests motius que,

El 6 d’abril els treballadors i les treballadores del sector públic, els i les usuàries dels diferents serveis públics i socials, el món del treball i la ciutadania en general, convocats per sindicats i plataformes socials i ciutadanes, omplirem els carrers de Catalunya per defensar els nostres drets i per rebutjar les polítiques de retallades i les privatitzacions.

Manifestació 

6 d’abril, a les 12 h !!

Inici a Pl. Urquinaona

EN DEFENSA DELS SERVEIS PÚBLICS I LES CONDICIONS DE TREBALL
CONTRA LA PRECARIETAT I PER LA COHESIÓ SOCIAL
ANPE, CCOO, CSIF, I-CSC, SAC, SATSE, STAJ, UGT, USAE, USOC
DEFENSEM
ELS NOSTRES DRETS

Share