La Negociació Jornada i Horaris s’ha reprès…

Dilluns passat es van reprendre les negociacions amb la gerència. Aquest divendres, dia 18 de gener, el Comitè i la Junta tenim una nova sessió de negociació amb la gerenta. Continuarem parlant de Jornada i Horaris. No tractarem ni la jornada setmanal, ni el total d’hores l’any. Per tant es pot tancar en poc temps.

Al tema de Jornada i Horaris hi ha marge per l’acord i les dues parts tenim coses a guanyar. La norma que regeix pels funcionaris està passada de moda (LNOPAS, 1996). El Conveni dels laborals “decau” (el perdem) al juliol del 2013. El nostre objectiu és garantir i millorar la flexibilitat.

En la negociació veurem la voluntat de la gerència. Un cop la acabem, amb acord o sense, haurem de decidir que fem amb el calendari laboral. Abans de prendre qualsevol decisió però, des de CCOO, farem per convocar assemblees, per presentar els resultats i per prendre les decisions que calguin.

Share