No ets temporal, ets indefinit !

L’article 15.1.a de l’Estatut dels Treballadors diu que quan un contracte temporal supera els tres anys es converteix automàticament en indefinit. També es converteixen automàticament en indefinits els treballadors que en 30 mesos han tingut dos o més contractes (que acumulin 24 mesos). En els dos casos és obligació de l’empresa facilitar al treballador un document que acrediti la seva nova situació contractual.

Des del juny de 2014 hem insistit a gerència perquè els lliure el document. Però no ho fa.

Hem identificat 54 casos de persones amb contracte temporal contra plaça que tenen dret al reconeixement de “indefinit no fix”. Ens hem posat en contacte amb elles per confirmar les dades i per preparar actuacions si la demanda no és atesa.

Si penses que ets trobes en una de les dues situacions i no has rebut el nostre missatge, posa’t en contacte amb nosaltres: secciosindical.ccoo@upc.edu .

 

2016-02-17 indefinit_no_fixos

Secció Sindical CCOO UPC

 

Share