Calendari laboral – Precisions

Alguns ens heu demanat la proposta de CCOO. No la enviem perquè és un document de treball que anem millorant amb els comentaris i aportacions dels nostres delegats i delegades i del PAS. De fet la proposta d’avui, que hem presentat a la comissió de la JPasF, ja millora la de divendres. Dijous la portarem al Comitè amb les millores recollides.

La base és la mateixa que la de l’any passat: que el calendari i els acords annexos ens donin una jornada efectiva anual de 1462 hores.

La petició més freqüent –i més lògica– és poder gaudir dels dies i/o de les hores de romanent del 2014 en la primera quinzena del 2015. Al menys fins el dia 7, com fèiem fins l’any passat, per conciliar la vida familiar i professional al Nadal. Ho tenim molt present i esperem de la gerència una especial sensibilitat.

Hi ha marge per a algunes millores. Per exemple, adequar el sistema de serveis extraordinaris, simplificar la gestió de les bosses d’hores, augmentar en el calendari les hores de jornada reduïda, etc. Semblen qüestions de detall però són importants per a moltes persones.

La previsió és que el calendari 2015 s’acordarà en breu. Quan més aviat millor. Així cadascú podrà planificar amb temps com distribueix les hores i/o els dies, ara que hem guanyat experiència en la gestió de la jornada flexible combinada amb les hores.

Share