Sentència favorable respecte a la Paga extra 2012

Companys, companyes,

Comencem un nou curs on, ben segur, haurem de continuar les lluites per defensar els nostres drets de ciutadans i de treballadors. La pròrroga dels pressupostos de la Generalitat suposa mantenir per aquest any la retallada de 2.000 M€ de l’any 2012, dels quals 1.300 M€ afectaran Salut, Educació i Benestar Social.

Paga de 2012

Tot i així tenim una bona notícia pel PASL de les set universitats públiques catalanes. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha estimat parcialment la demanda de CCOO i UGT contra la retallada de la paga doble de 2012 i obliga a retornar-nos la part meritada fins al 15 de juliol de 2012. Això suposa que ens deuen una mica més de la meitat de la paga que ens van treure.

Esperem i desitgem que aquesta sentència es faci extensiva a la resta de col·lectius.

Però cal ser prudents i no donar-ho per fet, ja que les universitats encara poden recórrer al Tribunal Suprem.

Salutacions cordials.

Share