De la candidatura PASL de CCOO al claustre

L’Olga Segarra, l’Eduardo Núñez, la Paquita Calderón i el Jesús Alférez són les persones que prioritzem de la nostra llista. Per a elles, especialment, et demanem el vot. Si et mereixen confiança, si vols algú que porti les idees de CCOO al Claustre i als Òrgans de Govern, marca aquestes quatre caselles.

La resta també estem disposats, és clar. Però tant si sortim escollits com si no, ens comprometem a col·laborar amb elles i amb totes les persones progressistes que representin al PAS. Des de l’acció sindical, des de la mobilització i des del nostre dia a dia.

Aprofita les llistes obertes. Busca les persones que s’ho valen. Fixa’t en les que han estat més actives en les mobilitzacions perquè són les que millor poden portar la veu i els interessos del PAS a la Institució.

CCOO PAS Laboral
SEGARRA CAMPOS, OLGA
NUÑEZ MARTINEZ, EDUARDO
CALDERON PEÑUELA, FRANCISCA
ALFEREZ BUENO, JESUS LUIS
ROYO PORTA, JOSEP
RUIZ NIETO, FRANCISCO
ECUA GRACIA, SILVIA
SIMO GOBERNA, ISABEL
CANTURRI RUIZ, ALEXANDRE
MARTINEZ MURILLO, ROSER
MAYORDOMO VICENTE, TEOFILO
Share