Mobilització pels drets i les llibertats 

CCOO i UGT considerem que la ciutadania d’aquest país s’enfronta a polítiques autoritàries molt greus per part del govern del PP, que són responsables d’un conflicte polític, institucional i, ara, impròpiament jurídic.

CCOO i UGT, com a organitzacions més representatives de la classe treballadora, estem concernits per la conculcació de drets i llibertats que estem vivint i per això organitzem una MOBILITZACIÓ PELS DRETS I LLIBERTATS, i manifestem la voluntat de col·laborar amb els espais unitaris i inclusius que treballin en el mateix sentit. La resposta ha de ser de cívica i ha d’involucrar el conjunt de la ciutadania.

Demanem a l’afiliació de tots dos sindicats l’exercici actiu de la ciutadania cívica, crítica i lliure, i la participació en debats en els seus àmbits d’organització i que, en conseqüència, prenguin personalment les decisions polítiques que creguin convenients. CCOO i UGT són espais plurals políticament i independents de qualsevol força política i per això entenem la diversitat d’opcions de les persones afiliades com una riquesa i un orgull.

CCOO i UGT hem fet propostes concretes de negociació per a la resolució del conflicte que exclouen posicionament unilaterals i rígids.

UGT i CCOO ens manifestem per la llibertat de CUIXART, SANCHEZ, JUNQUERAS, BASSA, BORRÀS, FORN, RULL, MUNDÓ, TURULL i ROMEVA

UGT i CCOO reclamem al Senat la retirada de l’aplicació de l’article 155 a Catalunya.

Per això CONVOQUEM

  • 8N CONCENTRACIONS a les 12 i a les 18h A TOTS ELS POBLES I CIUTATS
  • 10N PRESENTACIÓ INCIATIVA JURÍDICA
  • 11N RECOLZEM LA MANIFESTACIÓ CONVOCADA PER ANC I ÒMNIUM CONJUNTAMENT AMB LA TAULA PER LA DEMOCRÀCIA
  • 15N a les 12h CONCENTRACIÓ DAVANT LES SEUS DE CCOO I UGT, O DAVANT DELS AJUNTAMENTS
  • 18N RECOLZEM LA MANIFESTACIÓ CONVOCADA PER UNITAT CONTRA EL FEIXISME I LA XENOFÒBIA CONJUNTAMENT AMB LA TAULA PER LA DEMOCRÀCIA
  • 22N a les 12h CONCENTRACIÓ DAVANT LES SEUS DE CCOO I UGT, O DAVANT DELS AJUNTAMENTS
  • 29N a les 12h CONCENTRACIÓ DAVANT LES SEUS DE CCOO I UGT, O DAVANT DELS AJUNTAMENTS

Share