Calendari 2015 i acords complementaris

Dijous passat, la Junta, el Comitè i la gerència de la UPC van arribar a un enteniment en els termes i línies generals del Calendari 2015. Només resta fer el redactat definitiu del preacord i la signatura, que tindrà lloc el dimecres, dia 10 de desembre. Com els anys anteriors els dies de tancament els ha d’aprovar el Consell de Govern. No hi preveiem cap problema.

Aconseguim l’objectiu principal: les 1462 hores efectives. Aquest s’assoleix amb acords complementaris de tancaments per estalvi energètic i bosses d’hores com l’any passat.

Els dies de tancament el 2015 seran:

  • 2, 3 i 5 de gener
  • 30, 31 de març i 1, 2 d’abril
  • Del 3 al 21 d’agost
  • 24, 28, 29, 30 i 31 de desembre

Hi haurà dues bosses d’hores que el personal podrà gaudir fàcilment: una associada a la promoció de la salut que tindrà 35 hores i una altra per a la millora professional del PAS que tindrà 54,5 hores. Aquí tenim una petita millora respecte al calendari anterior: hi ha un augment de la bossa més flexible.

Per a la bossa de salut s’haurà d’omplir una enquesta de salut laboral, concretament de riscos psicosocials. També hi haurà una enquesta de salut general, però aquesta serà voluntària. Ambdues enquestes seran anònimes.

La bossa per fomentar la millora professional estarà lligada a la participació en un dels tres programes següents: 1) formació externa, 2) nexus24 o 3) millores del lloc del treball. La idea és que les persones que facin formació externa o participin en el nexus24 tinguin accés directe a aquesta borsa. Si optes per la tercera opció, només hauràs d’omplir un senzill formulari amb una proposta de millora del teu lloc de treball.

Està previst que al llarg del mes de gener es facin les inscripcions a les bosses.

Més endavant us explicarem amb detall les condicions d’ús i estarem a la vostra disposició per a resoldre qualsevol dubte.

Un cop signat el preacord des de CCOO instarem al Comitè i a la Junta a que organitzin un referèndum electrònic. Vosaltres decidiu !

Secció Sindical CCOO PAS

Nota: Recordeu que el dia addicional de 2014 el podeu agafar fins al 15 de gener. Per tant, també us podeu agafar el dia 7!

Share