CCOO no participem a les taules de negociació buides de contingut

L’espai de negociació entre les universitats i la part social, que representem els treballadors i treballadores, hauria de ser una eina útil per avançar. Per aquest dia 22 de juliol hi ha prevista una mesa negociadora, però CCOO no hi participarem.

D’una banda, hi ha temes molt importants com ara la precarietat del professorat associat que, malgrat el preocupant informe sobre l’assumpte (Análisis de la evolución del profesorado asociado de las universidades públicas españolas, 2009-2019, Observatorio del Sistema Universitario), es vol tractar sense lliurar la informació necessaria que qualsevol negociació requereix.

D’altra banda, la darrera mesa (desembre 2019) havíem arribat a compromisos per començar a traçar el camí. Encara que la COVID pugui alterar els plans, no és excusa per deixar de banda una reivindicació tan important com aquesta.

CCOO defensarem sempre el diàleg i la negociació per tal de defensar els interessos de les treballadores i treballadors del sistema català d’universitats públiques però també denunciarem els intents de buidar els espais de negociació amb informació insuficient i imprecisa.

CCOO Universitats

Share