Últimes novetats de l’Acord d’Estabilització a la UPC

Companys, companyes,

Com us hem informat, la part social i gerència hem estat negociant un Pacte per al desenvolupament dels processos d’estabilització extraordinària i de l’Oferta Pública d’Ocupació del PAS de la UPC, emparats en la Llei de Pressupostos Generals de l’Estat 2018 que recull l’establert en el II Acord per a la millora de l’Ocupació Pública signat per CCOO UGT.

Ahir vam arribar a un acord que se signarà dimecres vinent. El Pacte compleix els requeriments legals d’igualtat, capacitat i mèrit, alhora que afavoreix l’estabilització de les plantilles actuals, persones amb molts anys d’experiència a la UPC. Un cop es desenvolupin tots els processos es reduirà molt la temporalitat a la UPC.

L’acord contempla en línies generals:

  • La millor valoració possible de mèrits que afavoreixi el caràcter d’estabilització del procés, tot respectant el principi d’igualtat.
  • Proves específiques segons l’àmbit de les places a estabilitzar.
  • Un calendari fins al 2021 de processos selectius que inclou a tots els col·lectius.

A banda, hem acordat negociar borses de treball temporal, principis generals de les convocatòries de selecció i calendari, i principis de les convocatòries de promoció.

CCOO UGT us convoquem a una assemblea informativa el pròxim dimecres, dia 6 de febrer, a les 10 hores a la Sala d’Actes de la FME (Facultat de Matemàtiques i Estadística).  En aquesta assemblea us explicarem els aspectes més destacats de l’acord i entrarem en més detall.

Secció Sindical CCOO UPC

Secció Sindical UGT UPC

Share