Acte Informatiu: Treball de qualitat, Pensions dignes. Un dret! No un privilegi

Acte informatiu: Treball de qualitat, Pensions dignes. Un dret! No un privilegi.

Benvolgudes, benvolguts,

El 6 de juny a les 12.30h, tindrà lloc l’acte informatiu Treball de qualitat, Pensions dignes. A la Sala de graus Eduard Fontseré, de la Facultat de Física i Química, c/ Martí i Franqués 1-11. Campus Diagonal.

No hi ha una crisi del model de pensions, la crisi és d’ingressos i té el seu origen en la precarietat! Quasi 1 de cada 2 joves té una feina temporal amb horaris parcials de manera involuntària.

El nostre model públic i universal de pensions, on regeix la solidaritat entre generacions, es veu dinamitat per les baixes cotitzacions derivades dels salaris indignes que cobren els i les joves. A Catalunya el salari mitjà del jovent és de 11.052 E/any.

Les sortides laborals que es plantegen als i les joves estan monopolitzades pels sectors més precaris. Cal repensar el model productiu.

El retard en l’accés al mercat laboral i la intermitència en les cotitzacions, fan que el jovent sigui un dels col.lectius més desprotegit (84,1%), fen que impossibilita encara més la seva emancipació.

Acció Jove-Joves de CCOO de Catalunya Reclamem: OCUPACIÓ DIGNA I DE QUALITAT!

Us hi esperem!

Secció Sindical CCOO UPC

 

 

Share