Aclariments. Al març cobrarem la part meritada de la paga de desembre de 2012

A la reunió de la Mesa General de Funció Pública del 26 de gener s’ha arribat a l’acord que l’Administració pagarà els 44 dies de la part meritada de la paga de desembre de 2012 al mes de març. Això és aproximadament un 25% d’una paga extra.

La llei que ens retallava la paga de desembre es va publicar el 14 de juliol. Per tant ja hi havia uns drets meritats que no ens podien retallar (30 dies de juny i 14 de juliol, que són els 44 dies). Això ho han reconegut un munt de sentències. Ara la Generalitat accepta pagar-ho al mes de març.

De moment tenim l’acord “polític”. Ara cal resoldre els detalls tècnics i des de CCOO ho  estem reclamant. La Generalitat ha d’ingressar els diners a cada universitat. Ha d’incloure també al PSR (Personal de Suport a la Recerca), encara que cobrin pel capítol 6. Ha de tenir en compte que al personal laboral (PASL i PDIL) li corresponen més dies (perquè al 2012 el sistema de meritació dels laborals anava d’any en any i al juliol ja havia meritat part de les pagues de juny i de setembre).

Com podeu veure hi ha detalls importants que cal aclarir. Amb la generalitat i amb la UPC. Us anirem informant.

 

 

Share