Tota la nostra solidaritat amb la lluita a Panrico

Els treballadors i treballadores de PANRICO a Santa Perpètua de la Mogoda porten en Vaga Indefinida des de Diumenge passat a la nit. El seguiment és del 100%. La raó de la vaga és que l’empresa ha presentat un Pla de Viabilitat que suposa l’acomiadament de més de 1900 treballadors i la reducció salarial de fins al 40%. Aquestes retallades es sumarien a la reducció salarial del 30% que ja van patir l’any passat.

Dilluns els mossos van carregar contra els treballadors a l’entrada de l’empresa i aquest mateix matí ho han tornat a fer de manera més brutal encara. Fins i tot l’ambulància s’ha hagut de portar un company ferit, a hores d’ara es troba ingressat a l’hospital de Mollet el Vallès. El secretari general de CCOO al Vallès Occidental, amb d’altres companys, han estat retinguts pels mossos.

Volem no només ratificar la nostra més enèrgica repulsa a les polítiques neoliberals (reforma laboral, financera, local, etc.) que estan portant al país a un carreró social i econòmic sense sortida, sinó també contra la repressió que estem sofrint els treballadors i treballadores, els moviments socials, etc. que ens mobilitzem pels nostres drets econòmics, socials i civils legítims. No mereixem aquest tracte per defensar una alimentació, una educació o un habitatge dignes per nosaltres i pels nostres fills i filles. No hi ha vergonya!

Des de la secció de CCOO UPC volem expressar tota la nostra solidaritat amb els treballadors i les treballadores de PANRICO i la seva lluita. Aquesta tarda hi ha prevista una concentració a Plaça Sant Jaume de Barcelona a les 17:00 hores i demà es farà una marxa des de l’empresa fins a l’Ajuntament de Santa Perpètua de la Mogoda. També us animem a fer una aportació a la caixa de resistència dels treballadors i les treballadores. El número de compte és: 2100 3161 38 2200094458.

IMG_4710 IMG_4709 heridoIMG_4711

Share